8 Temmuz 2014 Salı

Pembe french üzerine siyah nokta çalışması

Merhabalar! Bugün sizlere yaptığınız frenchler üzerine basitçe noktalar koyarak tırnaklarınıza daha farklı bir hava katabileceğinizi anlatmak istedim. Normal french yapımından sıkılanlar için bloğuma renkli french denemelerimi koyacağım. Bugün anlatacağım ise tabana pembe renk, tırnak uçlarına bordo ton uyguladığım pembe-bordo french üzerine nokta çalışması. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz pembe ojeler daha dün anlattığım buradaki linkten de detaylı bilgiye ulaşabileceğiniz Flormar 381 numaralı oje. Daha önce detaylı bir şekilde bahsettiğim için ekstradan bu oje hakkında fotoğraf çekimi ve bilgi aktarması yapmayacağım.




Linkte de görmekte olduğunuz pembe oje üzerinden iki tasarım gerçekleştirdiğimi söylemiştim. Fotoğrafta gördüğünüz ise bu iki tasarımdan ikincisi. İlki, sadece renkli french ve yanı sıra bir kristal taş ile daha parlak bir görünüm katmaktan ibaretti. Frenchi çok basit ve rahat bir yöntemle daha önceden hazırlamıştım. Nasıl hazırladığımı birkaç gün içerisinde pembe-bordo french denemesini anlatacağım içerikte paylaşacağım. Bugün ise, bu noktasal süslemeyi nasıl yapacağınızdan bahsedeceğim.



Nail Art fırça setim elime geçtiğinde çok heyecanlandım. Artık kafamdaki tasarımları rahatlıkla uygulayacağım malzemelerim olduğu için mutluyum. Nail Art fırça setim de Flormar'dan. Paketin içerisinde hepsi farklı işlevler görecek altı adet fırça bulunmakta. İçlerinden birinin ise fırça kılları yok. Ucu sadece ufak noktalar yapmaya yarayan minicik bir eğiklik. Bu fırça da benim biriciğimin yeni oyuncağı oldu! :) Evet, french denememin üzerindeki noktaları benim biriciğim yaptı. Tabi hayatında eline ilk kez fırça aldığı için, noktalar büyüklü küçüklü oldu. Ayrıca frenchlerim fazlasıyla kuruydu, serçe parmağıma siyah ojeyi ise yeni sürmüştük. Sanırım siyah oje daha yeni olduğundan, oradaki noktalar daha orantılı oldu. Bitanemin tırnaklarımda farklı bir görüntüyü kendi elleriyle oluşturduğundaki mutluluğu paha biçilemez! :)
Tabi ki hayatında eline ilk kez fırça alıyor olmasının verdiği bir durumla, ufak tefek hataları, taşırmaları görmezden gelelim. Biriciğim yeni oyuncağımızla tırnaklarıma gerçekten farklı bir görüntü kattı ve bugün bloğumda bunu paylaşmak istedim.
Sizler de tırnaklarınıza böyle ufak noktalar koyarak farklı bir görüntü katabilirsiniz. Tabi bunu tercih ve zevkleriniz doğrultusunda daha seyrek yahut bir şekil oluşturacak biçimde uygulayabilirsiniz.
Noktalar oluşturmak için Nail Art fırçalarım yok diyorsanız da dert etmeyin. Bir kalemin ucunu ojeye batırmanız da aynı işlevi görecektir. Hatta daha da pratikleştirelim; Kullanmadığınız ya da eskimiş bir ojenizi alın, fırça kıllarını ortadan ikiye ayırın ve bir tarafını kesin. Normal fırçadan daha ince bir görüntü elde etmiş olacaksınız. Bununla da dilediğinizde nokta çalışmaları yapabilir, hatta çigiler elde edebilirsiniz.


Serçe parmağımdaki ojeler ise, yine biriciğimin seçimi. Flormar 300 numara (beyaz) ve Flormar 313 numara (siyah) ojeler kullandık serçe parmağımda. Bu ojeleri de her kozmetik markette rahatlıkla bulabileceksiniz! Fiyatları yanılmıyorsam 1,50 tl olsa gerek. Siz de tırnaklarınıza nokta çalışması yapmaya ne dersiniz? :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...