4 Temmuz 2014 Cuma

Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi

Tekrardan merhaba... :) Bakım kategorimi güzel bir ürünle açmak istedim. Bugün, Nivea Soft Nemlendirici Bakım Kremi'nden bahsedeceğiz. 


Gerçekten de her evde bulunması gereken bir ürün bu. Üzerindeki yazıdan da anlaşılacağı gibi tüm vücudunuzu nemlendirmede etkin. Teninize uyguladığınızda diğer bazı nemlendirici kremler gibi yağlı bir görüntü, yapışkan bir his bırakmıyor. Kolayca emiliyor. İlk uyguladığınızda biraz yapış yapış bir his duyumsayabilirsiniz, fakat teniniz birkaç dakika içinde kremi emiyor, yapışkan bir his duyumsamıyorsunuz. Eğer yağlı bir cilt tipine sahipseniz, kremi teninize ince bir katman halinde sürmenizi tavsiye ederim. Zaten yağlı bir cilt tipine sahip olan ciltler, nemlendirici kremleri tene yoğun olarak almıyor, günlük olarak alabileceği ölçüde az miktarda nem uygulamak daha doğru. 



Fotoğrafta da görüldüğü gibi, kremin yarısını kullanmış bulunmaktayım. Ben yüzüme nemlendirici krem uygulamıyorum. Nivea'nın bu harika kremini çoğunlukla ellerime uygulamayı tercih ediyorum. Son dönemlerde avuçlarım soyulmaya başladı, hemen kremi kullanıyorum. Gerçekten çok iyi geliyor ellerime. Üstelik ellerim pamuk gibi, yumuşacık oluyor. Teşekkürler Nivea! :)

Ufak bir elektrikli saçı kurtarma notu; Ayrıca sizlerle ufacık ama çok değerli bir sırrımı paylaşmak isterim. Eğer saçlarınız çok elektrikleniyorsa, saçınıza şekil verdikten sonra nemlendirici bir krem takviyesi yapın! yanlış okumadınız, gayet ciddiyim. Saçlarımın çok elektriklendiği bir dönemde, Nivea Soft'u saçlarıma da uyguladığım oldu. Tabii bunu abartmamayı önemle not düşelim. Elimize ufacık, azıcık, bir nohut tanesi kadar krem alalım. İki elimizi birbirine ovuşturarak ellerimizde iyice dağıtalım. Saçlarımızı savurup parmaklarımızı saçlarımızın arasından (sanki tarakla tarıyormuş gibi) geçirelim. Hep aynı noktadan devam etmemeye, saçların en çok elektriklendiği yerden başlamaya özen gösterelim. Saçlarınızda tamamen olmasa da, o günlük idare etmek açısından büyük ölçüde elektriklenmenin gittiğini göreceksiniz. Tabi ki de kremi bir nohut büyüklüğünden fazla almamak, ve saça iyi dağıtabilmek kaydı ile. Aksi takdirde kremi çok alır, yahut iyi dağıtamazsanız saçlarınızın o kısımları biraz sertleşebilir, yapış yapış görünebilir. Bu sadece, elinizde o an kullanabileceğiniz iyi bir saç ürünü olmadığı takdirde, günlük kurtarıcı olabilecek bi yardım. Sürekliliği olmadığını belirtelim. 



Görülüyor ki, Nivea Soft ellerimin yanı sıra, saçlarım aşırı elektriklendiğinde de minik bir kurtarıcım olabiliyor. Nivea Soft'un bu sevimli kutusu 100 Ml. Yanlış hatırlamıyorsam daha büyük kutuları da mevcut. Ürünümüz E vitamini ve Jojoba yağı da içermekte. Fiyatı 5 tl civarında bir fiyat. Aldığınız yere göre ufak farklılıklar oluşabilir. Kokusu hafif, bilindik Nivea kokusu. Sizi hiç bir şekilde rahatsız etmiyor. Teninizin nem dengesini oluşturmasına yardımcı, güzel bir ürün. Tavsiye ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...