18 Temmuz 2014 Cuma

Flormar Nail Art Fırça Seti

Biliyorsunuz ki tırnakta 'nail art' çalışmalarına olan ilgi sürekli artıyor. Bunu profesyonelce yapanların yanı sıra hobi olarak uğraşanlar yahut henüz yeni keşfetmiş ve pratik yaparak el becerilerini tırnaklarına yansıtmak isteyenler mevcut. Peki nail art uygulaması için neye ihtiyacımız var? Başlıca ihtiyaç tabi ki oje. Bunun yanı sıra bantlarla, süngerlerle, hatta tüllerle ve su ile çeşitli tırnak tasarımları yapabilirsiniz. Su ile yapmış olduğum 'ilk' tırnakta ebru çalışmamı daha önce sizlerle burada paylaşmış, bu konuda kendimi geliştirince sizlere nasıl ebru çalışması yapacağınızdan artıları ve eksileri ile bahsedeceğimi belirtmiştim. Ebru çalışması ile ilgili detaylı yazım yakında bloğumda olacak. 
Peki biz bu çeşitli araç gereçleri kullanmadan, çizim yeteneğimizi tırnakta ne ile konuşturacağız? Tabi ki ya nail art oje almanız gerekiyor ya da nail art fırça seti..

Ben size ojeden ziyade fırça seti almanızı öneririm. Sebebine gelince; nail art ojelerin içerisindeki fırça normal fırçadan daha incedir çizim yapabilmeniz için. Evet ama bu sadece belli kalıplarda çizim yapmanızı sağlıyor. Detaya inmeniz mümkün değil. Oysa fırça seti alırsanız, her birinin fırça şekli ve kalınlığı farklı olduğundan belli bir kalıpta değil sınırsız hayal gücünüzü konuşturabileceğiniz düzeyde bir genişliğiniz olacak.



Piyasada çeşitli markaların nail art fırça seti bulunsa da, ben Flormar'dan şaşmak istemedim. Flormar'ın bu konudaki kalitesine diyecek birşeyim yok.. Flormar fırça seti içerisinde her biri birbirinden farklı altı adet fırça bulunmakta.



Fırça kıllarına bir zarar gelmemesi için küçük yuvarlak ve şeffat ambalajla her biri korunmakta. Fırça setinizi aldığında bunları atmamanızı öneririm.

Dilerseniz fırçalara daha yakından bakalım ve ne işlevde kullanabileceğimizi görelim.



Fırçaları zaten yeni aldım, her birini birer kez deneme fırsatı da buldum. Soldan sağa doğru inceleyelim.
En soldaki fırçamız ince ve düz bir fırçaya sahip. Çiçek, bina vb çizimlerinizin içini dikkatli bir şekilde doldurabilir ve oluşturabilirsiniz.
İkinci fırçamızın gördüğünüz gibi fırça kılları yok. Ufacık minicik metal bir yuvarlaktan oluşuyor ucu. Bu da sizin nail art çalışmalarınızda tırnaklarınıza ufak noktalar koymanızı, çizim yaparken mesafeyi ayarlamak için minik işaretlemeler yapmanıza fazlasıyla yardım ediyor.
Soldan üçüncü fırçamız birinci fırçayla aynı kalınlık ve uzunlukta. Fakat uç kısmı düz değil yatay. Bu da orta kalınlıkta dümdüz çizgiler çizmeniz muhteşem bir özellik konumunda.
Soldan dördüncü fırçamıza gelince, tek kelimeyle harika! Detay gerektiren yerleri çizmenizde muhteşem bir destek sağlıyor. Ufacık geçişler, detaylı çizgiler gibi.
Beşinci fırçamız çok ince, çok uzun. Size orta kalınlıkta değil, incecik çizgiler çizmenizde yardım ediyor.
Son fırçamız, tırnağınızda geçişler yapmanızda yardımcı. Çok çok az bir şekilde oje almalısınız bu fırçaya.


Gördüğünüz gibi bir nail art fırça seti, bir nail art ojeden çok daha fazlasını vadediyor! Eğer ilgi duyuyorsanız, Flormar mağazaları, stantları yahut Flormar internet sitesinden sipariş ile satın alabilirsiniz. Fiyatı 12,50 Tl. İyi günlerde kullanın! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...