20 Temmuz 2014 Pazar

Nivea Sun Light Feeling 50+ Yüz Kremi




     Malum, yaz aylarındayız. Cildimizin korunmaya en çok ihtiyaç duyduğu dönemdeyiz. Cilt ürünlerini, özellikle de yüzümüzü koruyacak ürünleri yaz-kış ayrımı yapmadan kullanmamız gerekiyor. Fakat yaz aylarında güneş ışınları en şiddetli yüzünü göstermekte ve cildimiz üzerinde olumsuz pek çok etkisi bulunmakta. Soyulmalar, kızarmalar, lekeler gibi.

     Elimde harika bir koruyucu ürün var yüzümüz için. Her güneşe çıkıldığında uygulanmalı bu ürün. Doğrudan güneş ışınları, cildimizin erken yaşlanmasına sebep oluyor. Gençlerin %90 ı ciltleri taze ve pürüzsüz olduğundan bunu önemsemese de, 30 lu yaşların başlarında acı gerçekle yüzleşmek durumunda kalabilir. Bu nedenle 'şu an' odaklı değil, 'gelecek' odaklı hareket etmeyi daha doğru buluyorum tenimiz söz konusu olduğunda..




     Bu sevimli minik ambalaja sahip yüz için üretilmiş Nivea'nın harika koruyucu kremine gelince, güneşin cilde zararlı ışınlarına karşın geliştirilmiş bir formüle sahip. Kullanmadan önce kendisini çalkalamanız gerekiyor. Kutunun içinde ufak yuvarlak bir cisim var. Çalkaladığınızda krem içerisindeki pigmentlerin birbirine karışmasını sağlıyor. Cildinize ince bir katman halinde sürüyor ve dışarı çıkıyorsunuz. Nivea Sun geliştirilmiş güneş koruyucu yüz kremi, cildinizde çok çabuk emiliyor. Yağlı ve yapış yapış bir görüntü bırakmıyor. Aslında sadece yazın değil, güneş faktörü bulunan yüz kremlerinin kışın da her dışarı çıkıldığında kullanılmasını söylemişti bana doktorum.. Çünkü güneş, cilde yaz-kış zarar verebiliyor. Kullanmanızı tavsiye ederim.
      Net fiyatı hatırımda olmasa da, internet siparişlerinde 30-35 tl aralığında bir fiyata sahip görünüyor. Güle güle kullanın! :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...