22 Temmuz 2014 Salı

Maybelline - Satın Black Maskara

Merhabalar.. Bugün sizlere benim kullanmakta olduğum pembe renkli ambalajında, Maybelline'nin Satın Black maskarasından kısaca bahsetmek istiyorum.


Bu pembiş, sevimli görüntüsü ile Maybelline Satın Black maskaraya kozmetik market raflarında sıklıkla rastlıyoruz. (Bu arada fotoğraftaki tırnak tasarımını incelemek için burayı tıklayabilirsiniz)

Maskara almak istediğimi söylediğimde oradaki görevli kız yardımcı olmuştu. Kirpiklerime uygun olan maskarayı kullanmamın daha doğru olduğunu söyledi. Kirpiklerime bakınca da, zaten çok uzun ve sık kirpiklere sahip olduğum için ek hacim vericek, dolgun gösterecek bir ürünü almamamı, abartılı görüneceğini belirterek bu maskarayı verdi. 

Yani burdan çıkan sonuç, bu maskaradan kirpiklerinize muhteşem bir hacim katmasını, inanılmaz bir dolgunluk katmasını bekleyemeyiz. Hacmi ve dolgunluğu standart.


Fakat simsiyah bir renge sahip. Ayrıca gün içinde hiç bir şekilde akmıyor.



Fırçası gördüğünüz gibi harika! Kirpiklerinizi tek tek ayırıyor, birbirine yapışmasını önlüyor. Daha göz alıcı görünmelerine fazlasıyla yardımcı oluyor.

Eğer uzun ve sık kirpiklere sahipseniz, bu maskarayı çok seveceksiniz. Simsiyah duruşu, akmaması, kirpiklerinizi ayırması ve zaten uzun olan kirpiklerinize göz alıcı bir görünüm katmasını çok beğeneceksiniz. Maskaramdan gayet memnunum. Fakat yine de şu hacim katanları kısa bir sürede denemek istiyorum. Maybelline; maskaralarda çok seçenek sunuyor. Bu harika!

Kendisini Gratis'te 20 Tl'lik fiyata bulmuştum. Fakat kadınlar gününde %50 indirime girmişti ve 20 Tl ye iki adet almıştım. Böyle özel günlerde Maybelline hep %50 indirim yapsın lütfen, bir sürü harika kırmızı-bordo rujum oldu! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...