17 Mart 2015 Salı

Flormar 300 Numaralı Beyaz Oje

 Bayanların vazgeçilmezi ojeler içerisinden, tırnak tasarımlarını severek uygulayanların ayrıca vazgeçemediği oje renklerinden birisi de beyaz renktir. Tırnak tasarımı uygulamalarını çok seven birisi olarak ben de beyaz rengi tasarımlarımda çok sık kullanıyorum. Tıpkı siyah renk kadar büyük bir önemi vardır benim için de. Pek çok desende, açık-koyu renk uyumunda, geçişlerde hep kullandığım bir renktir. Tercihim olan marka ise çoğu zaman olduğu gibi Flormar. İşte Flormar 300 numaralı beyaz ojemiz:    


      Uyguladığım desenlerde çok belirgin bir ton elde etmemi sağlıyor Flormar 300 numaralı beyaz oje. Alt ton ne denli koyu olursa olsun, tırnaklarımda gördüğünüz tonu aynen yansıtıyor. 


       Çok sık kullandığım ve çok çabuk bitirdiğim ojelerimden birisi. Topak topak olmuyor, kalıcılığı gayet iyi. Kuruma hızı orta düzey. Tabi ki taban rengi değil de, desen rengi olarak aralarda uygulama yaptığımda daha hızlı kuruyor. Tırnaklarımda gördüğünüz ise iki kat uygulanmış hali Flormar 300 numaralı beyaz ojenin. Üzerinde bir parlatıcı eklemesi yok.



      Görünüşe bakılırsa tasarımlarda kullanmaya devam edeceğim, bittikçe yenileyeceğim bir oje. Her beyaz oje istenilen tonu vermiyorken, Flormar 300 numaralı beyaz oje tasarımlarımda aradığım beyaz tonuna sahip. Severek kullanıyorum. Fiyatı 1,50 tl olan ojemizi çoğu kozmetik markette bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...