9 Mart 2015 Pazartesi

İlk Çekilişimizin Kazananı Belli Oldu!

       Blog sitemizin 6. ayını doldurması şerefine 22 Ocak 2015 tarihinde başlattığımız ilk çekilişimiz 22 Şubat 2015 e dek sürmüş, 1 aylık bir katılım süreci geçirmişti. Çekilişe katılan üyelerimizin haklarını tek tek hesaplayarak sonucu random.org ile belirledik.   

       Çekilişimize 92 farklı hesaptan katılım gerçekleşti. Katılımcılardan birinin zorunlu şartımız olan blog takibini gerçekleştirmeden katılım gerçekleştirmesi, birinin ise aynı hesapla farklı zamanlarda 2 kez katılım gerçekleştirerek hesaplarından birini devre dışı bırakmamız sonucu 2 katılımcının hakları tamamen silindi. Katılımlar ve ek haklar, 90 katılımcı üzerinden hesaplandı.

      Sosyal medya beğenilerinin, paylaşımlarının, blog paylaşımları ve takiplerinin ayrı ayrı hak kazandırdığı çekilişimizde katılımcıların bıraktığı yorumlara göre, ek haklarla birlikte toplam 600 hak oluştu. Verilen linklere ulaşamama, fotoğrafsız link paylaşımları, sosyal medya takibi olduğu söylenip takip edilmemesi gibi etkenler ile bu toplam katılım sayısı 480 e düştü.

       480 katılım üzerinden random.org ile belirlediğimiz çekilişimizin kazananı ise 139 numaralı katılımcımız. :)



       139 numarada ise Ayşe adlı katılımcımız bulunuyor. Çekilişimize Ayşe adlı iki farklı katılımcı katıldı fakat kazanan talihlimiz 9 hakka sahip olan Ayşe Yersiz.




        Kendisini tebrik ediyor, şansının hep açık olmasını diliyoruz ve hemen kendisine mail atıyoruz. :) Yayının paylaşımı esnasında attığımız mail e 3 gün içinde dönüş olmaz ise, yedek talihlilerimize ulaşacağız.  Gerçekleştireceğimiz yeni çekilişlerimize katılım için, adresimizi takip edebilirsiniz. :)

1 yorum:

  1. Merhaba
    Çok teşekkürler :)
    Bilgilerimi gönderdim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...