27 Mart 2015 Cuma

Rapsodi 329 Numaralı Vişne Çürüğü Oje

       Yazın kendini göstermeye başlaması ile, tırnaklar da yavaş yavaş koyu renklerden canlı renklere doğru geçiş yaratmaya başlıyor..
       Ojelerinde kırmızı, bordo yerine daha farklı bir ton kullanmak isteyenlerin beğenisini kazanan renklerden birisi de vişne çürüğü. İlkbahar aylarında tırnaklara canlılık katan bir ton olan vişne çürüğü rengi ojemiz bugün Rapsodi'den;




       Her ne kadar güneş ışığında daha açık bir tonmuş gibi kameraya yansısa da, şişesinde gördüğünüz tonu taşıyor tırnakta da. Kırmızı, bordo, pembe tonları yakıştırması yapamadığımız hepsinden bir parça ton almış duruşu, ojenin rengine ayrı bir beğeni kazandırıyor. Tırnaklarımda gördüğünüz üç kat uygulanmış hali. İlk katta kırmızımsı bir duruş verse de, ikinci ve hatta üçüncü katı sürmek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü ilk katta ve ikinci katta tırnakta yer yer biraz da açık, yer yer biraz daha koyu bir ton gösteriyor. Tüm tırnakta tonunu dengelemek için üç kat uyguladım. 3-4 gün soyulmadan duruyor tırnakta. Kuruma hızı ise gayet iyi.


       Rapsodi'nin 329 numaralı ojesini tırnaklarımda çok sevdim. Benim için çok hoş bir bahar tonu oldu. Tonu oldukça güzel ve beğenilen bir ton. Vişne çürüğü severlerinin keyifle kullanacağını düşünüyorum.

1 yorum:

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...