7 Mart 2015 Cumartesi

Orbi Fresh Kayısı Yağlı Kil Maskesi

       Cilt bakımlarına çok önem veren bayanların vazgeçilmez bakım ürünleri arasında ilk sıralara maskeler giriyor. Pek çok maske çeşidi mevcut piyasada. En çok tercih edilen maske türlerinden birisi de kil maskeleri. Kilin cilt tonunu dengeleyen, matlaştıran etkileri nedeniyle oldukça satılan bu maskeler de artık kendilerini farklılaştırmaya, kilin yanı sıra cildin ihtiyaç duyduğu yağları da içinde barındıran formüllere dönüştü.      

     Kullandığım ve tamamını bitirdiğim kil maskelerinden birisi de Orbi Fresh, kayısı yağı özlü kil maskesi.




Maske size gergin ve pürüzsüz bir cilt vaadetmenin yanı sıra ince çizgilerinizi de minimize edeceğini söylüyor. Kullandıktan sonra pürüzsüz ve ipeksi bir his kazandırdığı bir gerçek. Fakat her bakım ürününde olduğu gibi, maskelerinizi de düzenli kullanmadıkça istenilen sonucu vermeyeceğini belirtmemizde fayda var. Çok yağlı bir cilt tipim olduğundan kil maskelerini tercih ediyorum hep. Orbi Fresh de cildimi dengeleyen bir maskeydi. Ciltteki parlamayı, yağ oranını dengelemişti kullandığım dönemde. Matlaştırması tatmin edici, donuk bir ifade katacak düzeyde cildinizi gerginleştirmiyor, fazla yağdan ise arındırıyor

Kullanımı şu yönde;
     
     3-4 günde bir cildinizi temizledikten sonra teni kapatıp deri üzerinde bir tabaka oluşturucak şekilde cildinize sürüyorsunuz. Göz çevreniz hariç tüm vücudunuza uygulayabilceğiniz bir ürün. 15-20 dakika kuruması için bekledikten sonra ılık su ile yıkamanız tavsiye ediliyor.

4 yorum:

  1. cok guzel bır yazı olmus ellerıne saglık :)

    YanıtlaSil
  2. Çekiliş ne zaman açıklanacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekilişimizin hakları hesaplandı, kazanan kişi ve yedekler random.org ile belirlendi. Sonucun görselleri, istatistikleri ve yayın yazısı hazırlanıp perşembe günü blogda yayınlanacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz. :)

      Sil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...