5 Aralık 2014 Cuma

Golden Rose 88 Numara - Mavi Oje

 Merhabalar..    
 Bugün sizlere en son aldığım ve çok beğendiğim Golden Rose 88 numaralı mavi ojeyi tanıtacağım. Kendisini raflarda ilk gördüğümde 'çok tatlı bir görüntüsü var' deyip satın almıştım fakat tırnaklarımdaki tonuna bu kadar hayran kalacağımı düşünmemiştim açıkcası. :)  



Tırnakta çok ama çok şeker bir duruş sergiliyor. Beğenmeme ihtimalim söz konusu dahi olmadı. Yaz aylarında şeker bir mavi tonu elbise ile harika bir görsellik yayacaktır. Yaz rengimi şimdiden buldum gibi. :)

Ayrıca, tırnak tasarımlarında da aranan bir tona sahip. Mavinin bu tonu, beyaz renk ile harika bir 'şirinler' portresine müsait. Şirinler denemesi yapmak için sabırsızlanıyorum. :) Şu ana dek bu ojeyi iki kez kullandım ve ikisinde de üzerine birer tasarım yaptım. Tasarımlardan biri burada diğerini ise bu hafta içerisinde yayımlayacağım.





İlk katta biraz yoğun sürerseniz rengini hayli hayli veriyor ve ikinci kata ihtiyaç duymuyor. Fakat ince birer katman halinde sürerseniz gerçek rengini çok yansıtmıyor. Tırnaklarımdaki, ikinci kat ile uygulanmış hali ve üzerine parlatıcı sürmedim. Kuruma hızı orta düzeyde. Hiç bir şekilde topaklanmıyor, tırnakta çok pürüzsüz bir görüntü sergiliyor. Duruşunu gerçekten çok sevdim. 





Ojeler ne de güzel şeyler değil mi? Golden Rose'a bu ojeden sonra daha da bir bağlandım doğrusu. :) Herkese önerebileceğim harika bir ürün.




Mavinin bu harika tonunu beğendiniz mi? Sizler de tercih ediyor musunuz?

4 yorum:

  1. Daha önce de görmüş ve çok beğendiğimi söylemiştim. Görürsem ben de alacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Tonu çok güzelmiş. Bana da bekliyorum www.locosmetico.blogspot.com

    YanıtlaSil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...