6 Şubat 2015 Cuma

Biten Ürünler #1 (Bakım Ürünleri)

'Yeni Ürünler' serisi gibi, bir de 'Biten Ürünler' serisi oluşturmayı düşünüyordum ne zamandır. Bugün 'Biten Ürünler' isimli yeni yazı serisinin ilk yazısını paylaşacağım sizlerle. Aldığım ürünleri çok çabuk bitiremiyorum, içlerinde beğenmediklerim de oluyor ve bitmeden çöpe gidiyor. Fakat bu yazımdaki ürünler sayıca az da olsa, beğendiğim ve tamamı ile bitirdiğim ürünlerdi. Dilerseniz neler bitirmişim, inceleyelim;


Elidor'un düz saçlar için üretilmiş olan şampuanı. Saç bakım ürünlerim ne yazık ki çok hızlı bitirdiğim ürünler. Saçlarımın çok uzun oluşu, şampuan, krem dayandırmıyor. Fakat bu konuda Elidor ürünlerini seviyorum. Pek çok markayı tek tek denemiş olsam da, saç yapım sadece Elidor'u kaldırıyor. Diğer markalarda çok fazla dökülme, kabarma sorunları yaşadım. Bu sebeple şampuan ve duş sonrası saç kremi olarak hep Elidor ürünlerini kullanmaya devam edeceğim.
Rexona roll-on ları gerçekten seviyorum. Bu ürünle tanışmadan önce yaz-kış çok terleme problemi yaşıyordum. Rexona bence iddialarını karşılayan bir marka bu konuda. Ürünü düzenli kullandığımdan beri terleme problemim tamamen bitti. Rexona roll-on larla ilgili detaylı yazıma buradan ulaşabilirsiniz.


Orbi Fresh markalı kayısı yağlı kil maskesi de tamamını bitirdiğim bir ürün oldu. Cildim yağlı bir cilt, yüzümde çok parlama oluyordu. Ve maskeyi aldığım dönemde sivilce lekelerim çoktu. Koyu yeşil renkli bu maskeyi düzenli kullandığımda cildimde matlaşma gözlemledim. Sivilce lekeleri ise azaldı. Bunun dışında gözle görülür bir etkisi olmasa da, matlaştırdığı ve lekeleri azalttığı doğru. Yakında detaylı yazısını hazırlayıp yayınlayacağım.




Color me' den aldığım bu nemlendiriciyi epey kullandım. Günlük hayatta ruj kullanmıyorum. Fakat dudaklarımın kurumaması, çatlamaması için hafif renk veren nemlendirici dudak bakım ürünlerini her gün kullanırım. Color me, vişne özlüydü ve koyu pembe tonlarında bir renk veriyordu. Hem ruj ihtiyacı karşılayan, hem de ruj gibi dudağı kurutmak yerine bakım yapan bir ürün olduğundan tamamı bitene dek kullandım. Gün içinde kalıcılığı da çok  iyiydi.

3 yorum:

  1. Bitsin eskiler gelsin yeniler :) Orbi Fresh'in detaylı yazısını bekliyorum color me pek beğenmemiştim ben çok parlak gelmişti bana :)

    güzel paylaşımlarda yorumlaşmak dileğiyle :) Sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
  2. Kil maskelerine bayılıyorum ben de 500 ml'lik bir Bioderma bitirdim şuaralar :D Hadi yeniler için de bir alışveriş yazısı gelsin!!!

    YanıtlaSil
  3. Mrb, tatlımblog etkinliğinden buldum seni, hemen takibe aldım, bana da beklerim.
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...