9 Şubat 2015 Pazartesi

Maybelline 535 Numaralı Kırmızı Ruj - Passion Red 535


      Biliyorsunuz ki, bayanların kozmetik sektöründeki en gözde ürünlerinden birisi de rujlar. Öyle ki, rujlar da üretimde çok fazla renk seçeneğinin yanı sıra çok fazla özellik sunar oldu. Markalar birbiri ile kıyasıya bir rekabet içerisinde. Renkleri, özellikleri, fiyatları ve vaatleri...     

      Pek çok renk bulunsa da, bayanların vazgeçemediği eşsiz renk kırmızıdır ruj denilince! Her bayanın sevdiği, her bayanın tenine uyumlu kırmızı tonları ile rujlar piyasadaki popülerliğini hiç kaybetmiyor.

      Benim de çok sevdiğim kırmızı rujlardan bir tanesini tanıtacağım bugün. Maybelline 535 numaralı kırmızı ruj!



     Uzun zaman önce satın aldığım, bir seneye yakın bir süredir kullandığım ve çok da sevdiğim bir ruj bu.



Renk tonu nasıl duruyor?
   
     Sevimli ambalajı, zaten güzel bir ürün olduğunu vurgulamak ister gibi duruyor. Harika bir kırmızı tonuna sahip, günlük olarak gezmeye çıktığınızda, işe giderken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kırmızı. Kimsenin 'abartmış' yorumunu yapamayacağı ve sizin de keyifle kullanıp gezebileceğiniz bir renk tonuna sahip oluyor dudaklarınızda. Hiç bir şekilde bordo tonlarına kaçmıyor.



Rujun kalıcılığı nasıl?
   
     Ürünün en sevdiğim yanı, renginin yanı sıra kalıcılığı ile de sizi fazlasıyla memnun ediyor olması. Gün içinde dudaklarınızdan kaybolup giden bir ürün değil Maybelline 535 numaralı kırmızı rujumuz. Zaman içerisinde dudak çizgilerinizde birikerek çizgi çizgi bir görünüm kesinlikle oluşturmuyor.


     Dudakları kurutuyor mu?

     Güzel yanlarından bir diğeri ise, dudaklarınızı kurutmaması. Çok nemli olmamakla beraber, kuru bir yapıda da değil Maybelline 535 numara. Gün sonunda diğer rujlarda olduğu gibi kurumuş ve soyulmaya başlamış bir dudak hissi yaratmıyor, kurutmuyor.


     Maybelline ürünlerini çok seviyorum. Rujları, rimelleri, nemlendiricilerini çok sık kullanıyorum. Maybelline 535 numaralı kırmızı ruj da severek kullandığım ürünlerinden. 
   
Ürünün fiyatı nedir? Nerelerde bulunur?
    
    Kalıcılığı iyi, dudakları kurutmayan, kaliteli ve uygun fiyatlı bir kırmızı ruj arayışı içerisindeyseniz, denemenize değer bir ürün. 10 Tl gibi bir fiyata sahip. Geçen sene kadınlar gününde %50 indirime girmiş ve 5 Tl 'ye satılmıştı. Harika değil mi? İndirimlerde Maybelline ürünlerini kaçırmamaya özen göstermek gerek. İnternet siparişleri ile bulabilceğiniz gibi, kozmetik marketlerde, Maybelline stantlarında, Gratis, Watsons mağazalarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

(Fotoğraflardaki Tırnak Tasarımına ise buradan ulaşabilirsiniz.)

1 yorum:

  1. Rujun rengi çok güzelmiş, tırnaklarda ayrı güzel :)

    YanıtlaSil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...