17 Kasım 2014 Pazartesi

Rapsodi 346 Numara - Mavi Oje

Her bayanın olmasa da, çoğu bayanın vazgeçilmezlerindendir ojeler. Eminim ki bir çoğumuzun ufaklı yahut büyüklü, bir oje koleksiyonu da var! İşte bu koleksiyona atılması kesinlikle gereken ojelerden biri; Rapsodi 346 numaralı mavi oje.    


Şişesinde hiç parlak durmasa da sürdüğümde yer yer ışıldayan hoş bir yüzeyi olduğunu fark ettim ve bu görüntüyü gerçekten sevdim! Tırnaklarımda gördüğümüz, üzerine parlatıcı sürülmemiş hali. Mavinin biraz koyu bu tonu, sonbahar aylarında ellerinize eminim ki çok yakışacaktır. Sonbaharda kendisini mavinin aynı tonlarında bir şal ile çok hoş bir şekilde sıkça kullandım. 

Sürdüğünüzde tek katta da kendini belli eden bir yapısı var. Sürerken çok rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Topak topak olmuyor, birçok ojeye nazaran biraz daha hızlı kuruyor. Ojenin yapısını sevdim. Rengine diyecek lafım yok. 




Severek kullandığım bu güzel ojeyi herkese öneririm. Mavinin her tonu bence çok şık! Rengimiz için sizler ne düşünüyorsunuz? Maviyi sever misiniz? :)


4 yorum:

  1. Çok güzel bir maviymiş, ben hemen her tonu seviyorum, kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de çok severim mavinin her tonunu :))

      Sil
  2. Ayyy mavinin en sevdiğim tonuu muhteşem sana da çok yakışmış :) teşekkürler paylaşım için. Benim bloğuma da beklerim henüz bebek 2 haftalık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım, hemen geliyorum ziyaretine :)

      Sil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...