15 Temmuz 2015 Çarşamba

Son 10 Tırnak Tasarımım #NailArt Serilerim - Bölüm 3 #

       Epey uzun bir aradan sonra yayınlarıma tekrar döndüm. Tabii bu arada bol bol tırnak tasarımı yaptım. Yeni yayınlarda çoğunu detaylı bir şekilde yapım aşamaları ile anlatacağım. Fakat bugünki önceliğim, 10'arlı serimin 3. bölümünü yayımlamak. Her 10 tırnak tasarımımı bir araya toparlayarak incelenmesini daha da kolaylaştırdığım bir seri bu. Daha önce 2 yazıda toplam 20 tasarımı birleştirmiştim, üzerinden epey tasarım yaptım. Bir 10 daha geliyor, sitemi açtığımdan beri yaptığım 30 tasarımı toparlıyorum. :)

Serinin ilk 10 tasarımına buradan,
ikinci 10 tasarımına buradan tekrar göz gezdirebilirsiniz. İşte üçüncü 10 tasarım;

21. Tasarım:
   
      İlk kez tırnaklarıma çerçeve yapmayı denediğim tasarım. Üzerinden epey zaman geçti fakat yapım aşamalarına buradan ulaşabilirsiniz.


22. Tasarım;


       Bu tasarımı yağlı kağıt üzerine desenler çizip, takma oje yaparak yapmıştım. Önceden hazırladığınız tasarımları çok sonra kullanabileceğiniz, zamanınızın olmadığı anlara destek çıkabilecek bir yöntem. Sadece yağlı kağıttan takma ojenizi çıkarırken epey dikkat gerekiyor. Çok kolay yırtılabiliyor. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.


23. Tasarım:

     Bu tasarım tamamen ince uçlu fırça ile kendi çizdiğim bir tasarımdı. Yapım aşamaları ise burada.


24. Tasarım:

     Disk plakalarımı yeni aldığım ve kullanmayı başardığım ilk tasarımım. Minik bir hayalet uyguladım :) Disklerin nasıl kullanıldığından bahsettiğim tasarımda, işaret parmağımdaki tasarımın detaylı ve basit açıklaması da mevcut. Buradan ulaşabilirsiniz.

25. Tasarım:

    Bu tasarım da yine disk plakaları ile uyguladığım bir tasarımdı. Detaylı açıklama ve görsellere buradan ulaşabilirsiniz.


26. Tasarım:

    Uzun zamandır denemek istediğim ve basit, keyifli bir yapımı olan şehir teması. Biraz uğraştırsa da, çoğu kişinin kolayca yapabileceği bir yapımı var. Yapımını buradan inceleyebilirsiniz.

27. Tasarım:


     Disk plakaları yardımıyla uyguladığım hoş bir tasarım daha. Taban rengi üzerine baskı uygulanarak bitiyor, yapım aşamalarının fotoğrafını çekmediğimden ne yazık ki blogda detaylı yazısı yok.

28. Tasarım:



     Beyaz taban üzerine ortası silik noktacıklar yaptığım renkli bir tasarım. Henüz yayınlanmadı fakat yapım aşamaları yakında blogda yerini alacak.

 29. Tasarım:

Tabanına sünger yardımı ile renk geçişi sağladığım ve üzerine de disk yardımıyla ufak çiçekler kondurduğum tasarım. Bu tasarımımın da ne yazık ki yapım aşaması yok fakat siz de sünger ve disk yardımıyla rahatlıkla yapabilirsiniz.
30. Tasarım:

Daha önce bloğumda takma tırnak yapımından bahsetmiştim. Bahsettiğim yöntemde yağlı kağıt kullanıyorduk. Bu tasarımı da takma tırnak yapımı ile oluşturdum. Fakat bu sefer yağlı kağıt yerine şeffaf dosya kullandım. Yazısı yakında gelecek. :)

2 yorum:

  1. hepsi çok hoş :) sevgiler www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden güzel "şu güzelmiş" diyemiyorum hepsini beğendimm :)
    Sizi takibe aldım bende bloguma beklerim :)
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...