9 Ekim 2014 Perşembe

Yeni Ürünler #3

Merhabalar :)
Tekrardan bir 'yeni ürünler' yazısı ile daha sizlerleyim. Bu yeni seriyi sevdim. Sık sık adına paylaşımlar yapacağım gibi görünüyor.
Son dönemlerde bende bir tembellik var ki sormayın.. Bloğumdaki yayın sıklığının azalışını fark etmişsiniz. Yayınım mı yok? Hayır tabi ki. Şu anda dahi hazır 10 dan fazla taslağım mevcut, yanı sıra 10 a yakın yazı bekleyen hazır yayın fotoğraflarım var. Fakat okulların açılması ile istem dışı olarak bloğumu çok kontrol edemez oldum. Ağır bir bölümü, tamamen yabancı dil ile okumanın getirdiği sorumluluklarım açıkçası bloğumdan daha ağır basıyor. Hayatta herkesin 'daha fazla' öncelik verdiği pek çok olgu var. Benim için bloğum da öncelik sahibi olgulardan. Gelin görün ki, eğitimime bloğumdan daha çok değer verdiğim bir gerçek. Bloğum benim için şu dönemlerde, yazarak, fotoğraf hazırlayarak nefes aldığım, moral bulduğum harika bir hobi konumunda. Ne zaman bol vakit bulursam, o zaman bakabilir oldum. Tatil gelse de daha çok ilgilensem sizlerle :) 

Ee, bu sitemler ile sayfayı daha fazla işgal etmeden içeriğime geçelim. :)


Bu minik alışverişimi yapalı yaklaşık 1 ay oldu desem yeridir. Anca fırsat bulabildim bloğuma eklemeye.. Sinbo'dan minicik tatlı mı tatlı bir saç kurutma makinesi aldım. Eh malum, il dışında saçları belinde birinin en çok ihtiyaç duyacağı gereçlerden birisi bu. :) Duru Perfume serisini şu sıralar tek tek dener oldum. Gül kokulusunu zaten denemiş, çok da sevmiştim. Gül kokulu Duru Perfume Duş Jeli için burayı tıklayabilirsiniz. Şimdiyse Orkide özlü olanı kullanıyorum, harika bir kokusu var doğrusu. :) Diş fırçası kampanyadaydı, bir alana bir bedava. Oldukça yumuşak kıllara sahip. Dişlerimi hiç zorlamıyor.


Arko Nem'in hep böğürtlen özlü kremini kullanırdım. (böğürtlene bayılırım) Fakat zeytinyağının hemen hemen herşeye çok iyi geldiğini fark ettiğimden, cildimde ne etki bırakacağını merak ederek bu sefer zeytinyağı özlü kremi aldım. Henüz kullanmadım fakat kullandığımda bloğuma yorumlarımı ekleyeceğim.

Herkese iyi günler! :)

4 yorum:

  1. Cicilerini güle güle kullan :) Ben de o diş fırçasını keşfettikten sonra bayağı rahatladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, evet ben de çok sevdim fırça kılları çok yumuşak ve dişlerimi hiç zorlamıyor çok beğendim :)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım :) orkideli duş jelinin kokusunu bende çok beğenmiştim :)

    YanıtlaSil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...