25 Ekim 2014 Cumartesi

Colleen 196 Numara - Yeşil Oje

Merhabalar :) 
Bugün sizlere en sevdiğim ojemi tanıtmak istiyorum. 50 den fazla ojem olmasına karşın, bundan daha çok sevdiğim bir ojem yok açıkçası. Bu ojenin hem bana çok değerli birinden hediye olarak gelmesi, hem de renginin ve tonunun harika duruşundan ötürü çok ayrı bir önemi var bende. :)



Yeşilin bu mütevazi tonuna tek kelime ile hayran kaldım. Ojenin çok parlak bir yapısı var. Tırnaklarıma sürdüğümde de hem tonunu koruyor hem de ışıl ışıl bir dikkat çekicilik katıyor. Ama bu parlaklık, bazı ojelerde olduğu gibi aşırı parlaklıktan simli görüntüye geçiş tarzında bir sevimsizliğe kaçmıyor. Tam dozunda kalmış bir ışıltısı var.



196 numaralı bu harika yeşil tonundaki Colleen marka ojemiz, ilk katta opak bir görüntü vermiyor. Ancak ikinci katta yakalıyorsunuz bu görüntüyü. Fotoğrafta gördüğünüz tırnaklarımda parlatıcı sürülmemiş hali. Ojemizin üzerine bir de parlatıcı sürsek, daha da yoğun bir parlaklık elde edebiliriz.



Bu ojemi hiç bir ojeye değişemiyorum. Çok seviyorum :) Çok zarif bir renk olduğunu düşünüyorum. Sizler sevdiniz mi rengimizi?

5 yorum:

  1. Yeşilin bu tonlarını çok severim bende :)Parlaklığı gerçekten çok iyiymiş ben parlatıcı sürdün sanmıştım :) Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah, evet parlaklığına, ışıltısına gerçekten hayranım. Çok teşekkür ederim canım benim :)

      Sil
    2. Bu arada mimlendin canım :) http://suslusirine.blogspot.com.tr/2014/10/mim-4.html

      Sil
  2. Güzelmiş rengi, tam kışlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, gerçekten kış aylarında vazgeçilmezim oldu :)

      Sil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...