17 Ağustos 2014 Pazar

Leopar Deseni Tırnak Tasarımı

Ah, bugün çok heyecanlıyım. Çünkü ilk kez leopar deseni yapmayı denedim ve hiç de fena olmadı sanki. :) Umarım sizler de beğenirsiniz yeni tasarımımı. 




Tasarımımı tamamladığımda teyzoşuma; 'Teyze sence neye benzemiş?' diye sordum. Cevabı; 'Ne diyorlardı, leopar mı?' şeklinde oldu. Teyzem de leopara benzettiyse, muhtemelen birçok insan benzetir, en azından andırır diye düşünerek tasarımımı başarı ile sonuçlandırabildiğime inandırdım kendimi. :)




Sizce benzemiş mi? :)
Alt katmana daha önce bahsettiğim ve en beğendiğim iki ojemden biri olduğunu belirttiğim Golden Rose 66 numaralı gümüş ojemi uyguladım. Kırmızı yazının üzerine tıklayarak oje ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 




Leopar deseni için ise Elite 332 numaralı kırmızımsı ojeyi ve Flormar 313 numaralı ojeleri tercih ettim. (Kırmızı yazıya tıklayarak Elite oje ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz). Kırmızı ojemi desenin ortasına uygularken, siyah ojemle kırmızı noktaları belli bir şekle şemale bağlı kalmaksızın kenarlarından kapattım. Yer yer açıklıklar bırakırken yer yer taban ojeme rastgele siyah noktacıklar yerleştirdim.




Deseni tüm tırnaklarıma uyguladıktan sonra, son olarak da üzerlerine birer kat Flormar 301 numaralı şeffaf ojemi uyguladım.
Ve işte sonuç; 




İlk deneme için, başarılı bir desen ortaya çıkardığıma inanıyorum. Tırnak tasarımlarına ilgi duyan birçok arkadaşın da yaptığını, en azından denediğini düşünüyorum. Tırnaklarınıza kolaylıkla uygulayabileceğiniz bu tasarımı sizler de deneyin. :)




Bilekliğimle de pek bir hoş durdu sanki. :)

2 yorum:

  1. eline sağlık =9 bu arada hayırlı olsun blogun ben de beklerim http://neselizebra.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Hemen ziyaret edeceğim bloğunuzu

      Sil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...